Din Gorj, cu dragoste de frumos

Bine ati venit pe blogul Hotelului Anna din Targu Jiu! Fie ca ne sunteti sau nu oaspeti calatori, noi suntem dedicati unei cauze la care tinem din toata inima: sa facem judetul Gorj mai cunoscut printre romani si sa aratam lumii comorile cele mai de pret ale gorjenilor. Aici veti gasi informatii despre ce puteti vizita in Targu Jiu si in imprejurimi, stiri din turism in judetul Gorj, buletine culturale despre tot ce tine de arte, valori si opere importante din parimoniul gorjean si recomandari de activitati sau trasee pentru timpul liber pentru turistii interesati de descoperirea unei zone fermecatoare a tarii. De asemenea, vom posta periodic noutati, promotii si concursuri de la hotelul nostru.

Judetul Gorj este un tinut plin de atractii si de formatiuni georgrafice spectaculoase. Se intinde de la sudul Carpatilor Meridionali, incluzand lanturi muntoase cum ar fi Muntii Parang, Muntii Valcan si Muntii Godeanu si continua spre sud, ingloband o parte din Subcarpatii Getici cu ale lor dealuri si depresiuni impresionante si cuprinzand extremitatea nordica a Podisului Getic. Din punct de vedere cultural, tot tinutul este impanzit de opere arhitectonice de mare valoare istorica si artistica, cum ar fi cule, case boieresti, manastiri, biserici de lemn, monumente, case memoriale etc., de lacasuri ecumenice de insemnatate, de capodopere artistice diverse, de ramasite ale civilizatiilor antice etc.

Ceea ce face judetul Gorj vestit in toata lumea este marele maestru Constantin Brancusi, care a lasat pentru posteritate o comoara nepretuita a artei romanesti: ansamblul sculptural Calea Eroilor. Insa poate cea mai fermecatoare avere a judetului Gorj este insasi natura, care a creat cu maiestrie peisaje spectaculoase cu care ne putem clati ochii fara sa ne plictisim zile intregi de-a randul. Ca atare, recomandarea cea mai sincera pe care putem s-o facem pentru turistii care vor sa descopere esenta judetului Gorj sunt drumetiile – cat mai multe drumetii. Cu masina sau pe jos cu rucsacul in spate, nu aveti cum sa ratati capodoperele naturii care se intind la tot pasul.

Va invitam deci sa descoperim impreuna pas cu pas frumusetile judetului Gorj si nu numai.

Hotel ANNA vă ofera servicii de cazare în judetul Gorj