Mancaruri Traditionale Restaurant Hotel ANNA Targu Jiu
Gramaj | ||
Tocăniţă pui cu mămăliguţă | 150/100/300 | |
Carne cu varză şi mămăliguţă | ||
(costiţă şi carne de porc) | 250/350/300 | |
Pomana porcului | ||
(costiţă, ceafă de porc, cârnaţi casă afumaţi, mămăliguţă, sos usturoi) | 250/250/50 | |
Ciolan afumat cu varză şi mămăliguţă (sau iahnie de fasole) – Specialitatea casei | 500/300/300 | |
Cârnaţi garniţă cu fasole (sau varza calita) – Mancarea boierului | 200/300 | |
Garniţă cu mămăliguţă si varza murata – Mancare traditionala din Gorj | 100/100/300 | |
Tochitură cu mămăliguţă, ou şi brânză | 150/300/50/30 | |
Boboc de raţă pe varză | 200/300 | |