|
|
|
Peste |
|
|
|
Gramaj |
|
|
|
|
Păstrăv la grătar |
100 |
|
|
Şalău pane/parizian portie |
|
|
|
Somon la grătar |
100 |
|
|
Şalău Limone (şalău, sos lămâie) |
150/100 |
|
|
Bransino al sale |
100 |
|
|
Orez cu fructe de mare |
300 |
|
|
Dorada all siciliana |
|
|
(peşte dorada, vin alb, roşii, ţelină, măsline, ulei de măsline) |
350/100 |
|
|
Crap prajit |
100 |
|
|
Saramura crap portie |
|
|
|
|
|
|
Pui şi Raţă |
|
|
|
|
|
|
Gramaj |
|
Aripioare pane |
250 |
|
|
Ciocanele in sos de miere si muştar |
250 |
|
|
Piept de pui la grătar |
200 |
|
|
Pulpe pui dezosate la grătar |
200 |
|
|
Pui pane |
200 |
|
|
Pui parizian |
200 |
|
|
Frigărui de pui |
200 |
|
|
Tigaie picantă |
|
|
(aripioare, roşii, ardei iute, usturoi, verdeaţă) |
300 |
|
|
Pui la rotisor cu cartofi prajiţi si mujdei |
1/2 |
|
|
Pollo All’Italiana (piept pui, ciuperci, şuncă, caşcaval, sos vin) |
150/100 |
|
|
Aripioare Buffalo style |
250/150 |
|
|
Pollo fra diavola |
150/100 |
|
|
Şniţelul casei |
|
|
|
Frigarui de pui shao mei |
150/150 |
|
|
Milaneze zenga de pui |
150/200/100 |
|
|
Felii de pui cu sos gorgonzola |
200/100 |
|
|
Pulpa de raţă flamand |
350 |
|
|
Piept de raţă en dauph |
150 |
|
|
|
|
|
Porc |
|
|
|
|
|
|
Gramaj |
|
Mititei Anna |
60 |
|
|
Cârnaţi proaspeţi pe grătar |
100 |
|
|
Costiţă franjurata |
200 |
|
|
Coaste la grătar |
|
|
|
Ceafă la grătar |
200 |
|
|
Cotlet la grătar |
200 |
|
|
Şniţel pane/parizian |
200 |
|
|
Cordon-bleau |
350 |
|
|
Milaneza a la Zenga |
|
|
(Şniţel vienez, roşii natur, salată verde, ulei măsline, cartofi) |
150/200/150 |
|
|
Medalion Anna |
250/50 |
|
|
|
|
|
Vita |
|
|
|
|
|
|
Gramaj |
|
Muschi de vita |
|
|
|
Muschi de vitel Argentina |
|
|
|
Muschi de manzat fraged Argentina |
|
|
|
Cotlet de manzat fraged Germania |
|
|
Vacuta cu ceapa |
|
|
|
Muschi de vita macelaresc |
|
|
|
Muschi de vita cu sos de piper verde |
|
|
|
Snitel vienez |
|
|
|
Scalopine al limone (muschi de vita cu sos de lamaie si vin) |
|
|
|
Filetto di manzo con fois gras (muschi de vita cu fructe de padure si ficat de gasca) |
|
|
|
|
|
|
Oaie |
|
|
|
|
|
|
Gramaj |
|
Cotlet de berbecut |
|
|
|
Platou mioritic (cotlet de miel, pastrama de berbecut, carnati de oaie, cartofi cu rozmarin) |
|
|