Promotie cazare – Un dar de ziua ta

Pentru ca evenimentele importante din viata fiecarui client sunt importante pentru noi, iti oferim o reducere imbietoare de ziua ta. Te invitam sa te cazezi la Hotel Anna si poti beneficia de o reducere de 25% la restaurantul hotelului**. Astfel, ai discount 25% la cazare si restaurant pentru tine si familia sau prietenii cu care vii la noi sa petreci. este valabila tot anul cu excepția lunilor : Iunie, Iulie, August.

La Hotel Anna iti poti sarbatori aniversarea in stil grandios, profitand atat de toate facilitatile si confortul pe care hotelul il ofera, cat si de bucatarul nostru experimentat care este gata sa gateasca o cina festiva memorabila pentru tine si invitatii tai. In plus, micul dejun este inclus in pretul camerei si te asteapta cu bunatati precum dulceturi si mezeluri preparate special de bucatar.

Oferta este valabila pentru maximum 4 camere si pentru maximum 4 nopti de cazare, cu o saptamana inainte si o saptamana dupa ziua de nastere a persoanei sarbatorite. Aceasta trebuie sa faca dovada aniversarii prin prezentarea buletinului la receptia hotelului in momentul check-in-ului.

Sarbatoreste-ti ziua de nastere la noi si primesti cadou 25% discount

Hotel ANNA vă ofera servicii de cazare în Tîrgu Jiu


*Oferta este valabila tot anul cu excepția lunilor : Iunie, Iulie, August.
** reducerea la restaurant nu se cumuleaza cu alte oferte si va fi valabil cel mai mare discount din ziua respectiva”