Gustări calde |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mămăliguţă cu unt, brânză, smântână, ou ochi |
|
|
|
Bulete caşcaval |
|
|
|
Caşcaval pane |
|
|
|
Ficăţei de pui cu ceapă (lionaise) |
|
|
|
Salata boeuf |
|
|
|
Salata de vinete cu ceapa si rosii |
|
|
|
Fasole facaluita |
|
|
|
Zacusca de casa |
|
|
|
Bruschete asortate |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Platouri |
|
|
|
|
|
|
|
|
Platou brânzeturi 2 persoane |
|
|
(Telemea bivoliţă, telemea oaie, caş, roşii cherry, ceapă verde, ridichii, ardei, castraveţi, măsline) |
|
|
|
Platou tradiţional 2 persoane |
|
|
(cârnaţi uscaţi, muşchi afumat de casă, şunculiţă ţărănească, cârnaţi olteneşti, telemea bivoliţă, ceapă roşie sau verde, roşii, ardei, măsline, castraveţi, jumeri, salată de vinete, zacuscă vinete) |
|
|
|
Platou festiv 4 persoane |
|
|
(Ciolan 500g, cotlet cu os 400g, pui la rotisor – ½, coaste de porc 300g, costiţă franjurată 300g, mititei 4 buc., cârnaţi de casă 200g, cartofi prăjiţi, murături) |
|
|
|