Meniu Revelion 2013 – Hotel ANNA Târgu Jiu
MENIU REVELION 2013
- GUSTARE:
- Terina de căprioară cu fistic
- Salată Waldorf cu piept rață afumat în coșuleț de portocale
- Ruladă de curcan cu prune, nuci și stafide
- Salsiccia de cerb
- Oua de prepelita Saint-Martin cu caviar rouge
- Pancakes de sfecla rosie cu crema de branzeturi fine
- Mini-roll de salam cu ricotta si peperoncino
- Calamar umplut cu surimi si busuioc
- Corabioare cu mousse de somon si ton
- Choux cu fudulii de cocos si sos de hrean
- Mini roll din cascaval si branzeturi fine cu perle de legume
- Rosii cherry cu pasta de masline
- Platou salata boeuf
- Platou branzeturi cu legume
- PESTE:
-
Trilogie de peste:
Branzino, creveti si ton in crusta de mac pe pat de spanac, ratatouille de legume si sos olandez cu sofran. - CONFIT DE CANARD CU VARZA ALSACIENNE
- FRIPTURA:
- Muschiulet de porc cu piept de curcan impanat cu ceafa afumata in crusta picanta de verdeturi cu sos de trufe
- Cartof copt cu brocolli si mozzarella
- Buchet de salate
- DESERT:
- Cascada de ciocolata
- Expozitie fructe si prajituri de casa
- Terina de ciocolata cu ghimbir si jeleu de fructe de padure
OSPATUL DE REVELION
- Expozitie de produse traditionale de casa:
- Carnati de porc;
- Muschiulet de porc;
- Toba, caltabos;
- Slaninuta fiarta in zeama de varza si boia;
- Jumeri;
- Zacusca;
- Sarmalute;
- Selectie de branzeturi romanesti;
- Protap:
- Purcelus de lapte;
- Berbecut;
- Vanat;
- Cocosei de munte;
- Pui la rotisor;
- Coaste de porc caramelizate;
- Costita de porc;
- Carnati patricieni;
- OPEN BAR:
- Alcoholic cocktails
- Non-alcoholic cocktails
- Whisky Chivas Regal 12 y.o
- Whisky Jack Daniels
- Vodka
- Campari
- Martinni
- Palinca
- Liqueur
- Gin tonic
- Bere
- Fresh portocale
- Limonada
- Pepsi
- Mirinda
- 7up
- Suc natural
- Apa minerala
- Apa plata
- Vin italian alb
- Vin italian rose
- Cafea
- Sampanie
- Vin fiert
- Tuica fiarta
- Ceai
Insotite de diverse sosuri si salate;