Concurs – Abonare Newsletter Hotel ANNA Targu Jiu

Am lansat un nou concurs pentru actualii si viitorii clienti ai hotelului nostru. Daca va simtiti norocosi, nu aveti nimic de pierdut inscriindu-va la concurs. Dimpotriva, veti avea numai de castigat, pentru ca inscrierea presupune abonarea la newsletter-ul Hotelului Anna, newsletter care va va tine la curent cu toate promotiile si gratuitatile oferite oaspetilor hotelului nostru. Daca ati stat vreodata la noi si v-a placut sau daca v-ati dori sa va cazati la noi in viitor, aceasta este sansa perfecta de a castiga un sejur gratis de un weekend pentru 2 persoane.

Inscrierea la tragerea la sorti din data de 16 septembrie 2011 presupune un minim efort – abonarea la newsletter, in perioada 17 august – 15 septembrie, prin introducerea numelui si adresei de e-mail (care va ramane confidentiala) in casutele corespondente din sectiunea dedicata newsletter-ului (ce se afla in partea de sus a paginii imediat sub sigla hotelului) de pe site-ul www.hotelanna.ro. Odata introduse datele, veti primi un e-mail de confirmare care va contine un link pe care trebuie sa faceti click pentru a duce abonarea pana la capat si pentru a intra automat in lista pentru tragerea la sorti.

Sejurul pe care il puteti castiga consta in cazare la Hotel Anna pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus, timp de 2 nopti, in oricare din weekend-urile lunilor septembrie si octombrie 2011. In ceea ce priveste grija spam-ului, ne angajam ca newsletter-ul nostru sa contina informatie de calitate si relevanta pentru urmatoarele subiecte: promotii si oferte ale hotelului, concursuri cu premii oferite de hotel, noutati cu privire la hotelul nostru etc. De asemenea, promitem ca frecventa newsletter-ului nu va depasi niciodata un e-mail pe saptamana iar daca sunteti deranjati de newsletter din orice motiv puteti oricand sa optati pentru dezabonare.

Acestea fiind zise, multa bafta tuturor!

Hotel ANNA vă ofera servicii de cazare în Tîrgu Jiu